Tisztelt Látogató! Webáruházunk ideiglenesen zárva tart, a rendelések felvétele szünetel.

Divattervezés és tanácsadás

Üdvözöllek! A nevem Bodoróczki Ildikó! Köszöntelek oldalamon! Tevékenységi köröm a divat-tanácsadás, divattervezés . Arra törekszem, hogy mind tervezőként mind tanácsadóként a tőlem telő legtöbbet nyújtsam. Elsődleges célom a professzionális szolgáltatásnyújtás. Nincs sablonos stíluselemzésem, szeretem ha valaki egyedi. Hiszem, hogy öltözködésünk nem a pénztárcánktól függ, csak egy kis segítség kell a titok alkalmazásához.

Lakossági Szolgáltatások

 

 

Gardróbrendezés

A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrényed tartalmát, és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat. Kombináljuk a színeket és igyekszünk megtalálni az életstílusodnak megfelelő összeállításokat. Valószínűleg a Te szekrényedben is megvannak legjobb alapdarabok.
Ezzel jelentősen le lehet csökkenteni a megvásárolt újabb ruhák számát - költségét.

Fontos: nem fogjuk kidobálni az összes ruhádat, átláthatóvá változtatjuk azt, ami ma rejtélyes káosznak tűnik..

 

 

Otthoni vásárlás

Átbeszéljük, hogy milyen stílusú ruhákat szeretnél. Megbeszéljük méreteid, az összeget amit a ruhákra szánsz. Elkezdjük a vásárlást.

   

 

Vásárlás

Mielőtt rohannánk vásárolni, felmérem egy beszélgetés során az igényeid, beszélgetés során szóba kerül majd a munkád, a hétköznapok során végzett tevékenységek.

Ennek segítségével tudom, hogy milyen öltözék, milyen stílus támogatja a legjobban a munkád és az életed. Ekkor kell meghatároznod, hogy mekkora összeget kívánsz az új 
gardróbjára költeni.

A megfelelő boltokat látogatva egy-egy ruhapróba segítségével eldöntjük, hogy mely darabokat vásároljuk meg. A vásárlás során TE közvetlenül az üzletnek fizeted a ruhák árát.
A megvásárolt ruhákról a vásárlás során fényképet is készítünk..

 

 

Online tanácsadás

Egy személyre szabott tesztlap kitöltése után, kialakítom egyedi stílusod. E-mailben tájékoztatlak a kialakított stílusról és képek segítségével prezentálom is neked. Megmutatom a színek használatát, stílusok keverését. Egy egész alakos fotóra szükségem van a tanácsadás megkezdése előtt!

 

 

Átváltoztatás

Megbeszéljük elképzeléseid és megtaláljuk számodra a megfelelő stílust. Megismerem személyiséged, ízlésed és méreteid.  Hétköznapi, elegáns és sportos stílusod is kialakításra kerül. Megbeszéljük hajad, sminked és körmöd és kialakítjuk ezek új stílusát. Ebben sminkes, fodrász és műkörmös is segítségünkre lesz.

     

 

Fotózásra tanácsadás 

Ha szeretnél néhány vagány képet vagy komoly castingra készülsz és nem tudod mit vegyél fel, akkor közösen megtaláljuk a hozzád illő szett darabjait, kérésedre otthonodban vagy egy bevásárlóközpontban.

 

 

Alkalomra történő vásárlás

Megbeszéljük milyen alkalomra keresed a szettet, illetve méreted és az összeget amit a vásárlásra szánsz.

Elkezdjük a vásárlást. Néhány trükk segítségével megmutatom, hogyan legyél stílusos és hatásos.      

 

 

Egyedi ruha tervezése

Megbeszéljük elképzelésed és ez alapján készítek neked egy 5 szettből álló kollekció tervet, mely teljesen egyedi és biztosan nem jön szembe veled az utcán. :-)

 Bővebb információ és megrendelés:  http://www.bodoroczkiildiko.mozello.hu